Vogntog kjørte videre etter å ha kollidert med bil

Riksveg 7 ved Maurset ble tirsdag formiddag stengt etter en trafikkulykke der en personbil havnet utfor veien etter et møte med et vogntog. Én person ble sendt til legevakt for sjekk.

DEL

- Vi er på stedet ennå, men vi vet ikke så mye om dette vogntoget ennå. Det kjørte fra stedet men vi vet ikke hvorfor det ikke stoppet. Om det var fordi han bare kjørte videre eller ikke merket noe, det vet vi ikke ennå, sier operasjonsleder Steinar Hausvik ved Vest politidistrikt til Hardanger Folkeblad klokka 12:18.

Nødetatene rykket tirsdag formiddag ut til Maurset i Eidfjord på riksveg 7 etter melding om trafikkulykken.

- En bil er involvert. Ukjent skadeomfang, opplyste Vest politidistrikt på Twitter.

Bilen skal ha fått materielle skader og føreren skal ha pådratt seg noen mindre kuttskader. Det var fire personer i bilen som havnet utfor veien. Føreren av bilen ble etter ulykken sendt til legevakt for sjekk og politiet har opprettet sak.

Trafikken stod stille på stedet og vegen var en periode stengt etter at bilberger ble sendt til stedet. Ulykken skal ha skjedd like ved Sysendalen skisenter.

Bilen som er involvert endte trolig i grøfta fordi den måtte vike på grunn av det motgående vogntoget, får Hardanger Folkeblad opplyst.

- Forsøker dere å få tak i vogntoget og sjåføren nå?

- Vi får se hva som skjer. Vi er fortsatt på stedet og avhører vitner, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 10:44. og vegen ble da stengt. Vegen ble åpnet igjen rundt klokka 12:00.

Det er vått på veiene i distriktet vårt i dag. Slik så et ut ved Leiro bom, øst for  ulykkesstedet, tirsdag formiddag.

Det er vått på veiene i distriktet vårt i dag. Slik så et ut ved Leiro bom, øst for ulykkesstedet, tirsdag formiddag. Foto:

Artikkeltags