Enighet om lokalsjukehusene

Artikkelen er over 13 år gammel

Prosjekt "Lokalsjukehusfunksjoner" ble applaudert på Helse Fonna sitt styremøte.

DEL

Da prosjektleder Arvid Grimstvedt la rapporten på bordet under styremøtet i Helse Fonna denne uken, ble innstillingen enstemmig vedtatt.

Styret støttet alle de faglige vurderingene og anbefalingene. Samtidig ba de administrasjonen om å videreføre prosjektet. Endringer skal utredes og gjennomføres i ulike de falige miljøene. Prosjekt «Lokalsjukehusfunksjoner» har gjort jobben sin. Lokalsjukehuset i Odda får leve.

Toralv Mikkelsen har dobbeltrollen styremedlem i Helse Fonna og ordfører i Odda, og derfor dobbelros til prosjektgruppene.

Som styremedlem har han inntrykk av at det er gjort et grundig arbeid fra samtlige grupper i prosjektet. Som oddaordfører føler han en trygghet for lokalsjukehuset i hjemkommunen.

- Nå håper jeg vi kan legge bak oss den mer eller mindre årlige diskusjonen om lokalsjukehusets framtid. Selv om jeg vet at vi ikke kan se hvordan situasjonen vil være i uoverskuelig framtid. Videre er mye opp til oss selv. Vi må både markedsføre de områdene Odda blir valgt ut til å ha et ekstra fokus på og bruke sjukehuset når vi er pasienter, sier oddaordføreren.

Les flere kommentarer i papiravisen fredag 25. november.

Artikkeltags