Surt bortetap mot Fana

BITTERT: OFK-trener Magne Nondal var skuffet etter kampen mot Fana. - Det var like bittert som Donn-kampen i første runde. Vi hadde vært fornøyd med ett poeng i dag, sier Nondal. Det endte med 3-2 tap.

BITTERT: OFK-trener Magne Nondal var skuffet etter kampen mot Fana. - Det var like bittert som Donn-kampen i første runde. Vi hadde vært fornøyd med ett poeng i dag, sier Nondal. Det endte med 3-2 tap. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lenge så det ut til at Odda FK skulle få poeng med seg hjem fra Bergen. Slik gikk det ikke. - Forferdelig bittert, sier OFK-trener Magne Nondal.

DEL

Fana klatrer nå videre på tabellen og ligger på en overraskende 2. plass med hele 11 poeng etter fem kampers spill. OFK har slått rot på nedre halvdel av tabellen i 2. divisjon avd 3. Det er fasiten etter rødtrøyenes 3-2-tap lørdag.

- Det er forferdelig bittert å ikke få med seg poeng når vi leder 2-1 med 20 minutter igjen å spille. Det er i sånne kamper vi skal vinne og få med oss poeng. Vi er veldig skuffet, sier Magne Nondal til HF like etter kampslutt.

Han har da sett laget sitt gå fra å lede kampen til å bli overkjørt av Fana i sluttminuttene.

Svakt defensivt

Etter et straffe til OFK i slutten av 2. omgang, ga Espen Berntsen OFK 2-1-ledelse. Fana utlignet til 2-2 bare minutter etter ved Didrik Angell. Like etter sørger Joachim Dankertsen for 3-2. Flere av målene i mot kom på dødballer, blant annet det første målet hvor en simpel stuss resulterte i mål.

- Defensivt er det fryktelig svakt. Å heade slik på mål skal de ikke få lov til. Det er med å ødelegge kampen for oss, sier Nondal.

Selv om OFK raskt hentet seg inn til 1-1 og hadde flere store sjanser mot slutten, var det likevel fortjent at Fana stakk av med alle poengene. Selv om det var fortjent, var det bittert.

- Det var like bittert som Donn-kampen i første runde. Vi hadde vært fornøyd med ett poeng i dag, sier Nondal som har en skadepreget tropp.

Ikke nok på

Hele fem mann er ute og i dag måtte også Thomas Nilsen av banen. Det er ukjent hvor alvorlig denne skaden er.

- Kan skadene alene forklare tapene, spesielt på bortebane, denne sesongen? Eller er det tilfeldig at det butter i mot på fremmed gress?

- Jeg tror nok det er litt tilfeldig. Vi har ofte vært desidert best på  bortebane, men i motsetning til i fjor så er motstanderne mye bedre og er på med en gang. Vi er ikke nok på i starten av kampen i dag, sier Nondal.

OFKs første mål var signert Kristian Børve som scoert i det 24 minutt. Mot slutten av kampen fikk Espen Berntsen sitt anre gule for dagen og fikk marsjordre.

Neste lørdag møter OFK Arendal hjemme på Odda stadion.