SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea skal på ulvejakt

Chelsea's manager Antonio Conte celebrates at the final whistle of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Jan. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)

Chelsea's manager Antonio Conte celebrates at the final whistle of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Jan. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ligalederne går nok for FA-cupen.

DEL

Lørdagsbongen (Siste) Manchester City hadde en stygg inngang på 2017, med tap for Liverpool nyttårsaften, og grusomme 0-4 mot Everton to runder senere. Men nå er de tre siste vunnet. Jeg tror også FA-cupen har prioritet denne sesongen, noe Huddersfield vil få merke lørdag. 

Jeg tror også Chelsea er en klink B i cupen, og i Championship stoler jeg på Sheffield Wednesday mot Forest, og Cardiff mot hjelpeløse Rotherham.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Wolverhampton - Chelsea  B

De fire første er FA-cup. Wolves har slått ut både Liverpool og Stoke i de to siste rundene, på bortebane. Og som mange husker spilte Chelsea 1-1 borte mot Burnley sist helg. Jeg tror likevel jeg sparer garderingene til senere, men det er lov å være uenig.

2. Huddersfield - Manchester City  B

Huddersfield henger med i toppen av Championship, og har 9-2-1 på de tolv siste. City er upålitelige borte, men likevel: De viser såpass form for tiden at de skal fikse denne. Solid forestilling mot Bournemouth. Og så lenge Chelsea styrer serien, er FA-cupen prioritert.

3. Middlesbrough - Oxford  H(U)

Middlesbrough sliter med å score i Premier League, det gjør at de er i nedrykksstriden.  Vant kun 1-0 over Accrington Stanley fra League 2 i forrige runde av FA-cupen, og nå kommer Oxford fra League 1. Hiver på en U for et bortelag med alt å vinne!

4. Millwall - Leicester  (HU)B

Ja, skal galningene fra Millwall ta fjorårets vinner av Premier League?! Jeg vil gå så langt som å si at det ligger i kortene. Ikke bare fordi Millwall sender elleve hooligans på banen, minst like mye fordi Leicester sliter så tungt at de nesten kan tape mot hvem som helst.

5. Wigan - Preston  (H)B

Så får vi syv  kamper fra Championship. Wigan tok en uhyre viktig seier med 1-0 borte over Wolves tirsdag. Men Preston har vunnet to på rad, og er et bra bortelag (5-5-5). Vanskelig, prøver en splitt.

6. Nottingham Forest - Sheffield Wednesday  B

Forest har vunnet sine tre siste hjemmekamper, men det har vært mot middels og svak motstand. De var også heldige som slo Villa (ett av disse middels svake lagene...). Sheffield Wednesday er slett ikke svake, de er på playoff og har tre strake, så jeg sier B.

7. Ipswich - Leeds  (H)B

Ipswich har fem poeng på de tre siste, det er første gang siden august at «Tractor Boys» har gått tre kamper uten tap! Leeds hadde to strake tap, men vant igjen i midtuken. Nok en vanskelig kamp her, altså. Men Leeds spiller veldig lite U.

8. Cardiff - Rotherham  H

For Rotherham er løpet kjørt. De ligger helt fortapt i bunnen, og det eneste poenget de har klart å ta de siste ukene er hjemme mot laget på nest siste, Blackburn. Nå skal de ut på veien, og der har de ett poeng på 16 forsøk. Det fikk de i oktober.

9. Burton - Norwich  B

Burton har gått mål- og poengløse av banen i tre av sine fire siste hjemmekamper. De eneste de har klart å score på, er raringene i Wolves, som kan tape mot hvem som helst. Norwich er i form, og lukter definitivt playoff.

10. Birmingham - Queens Park Rangers  U

Birmingham har vunnet én av de 14 siste, i likhet med naboene Wolves og Villa er de i fritt fall på Championship-tabellen. QPR er også ute av form, har to poeng på sine fem siste og må passe seg for å ikke havne under streken. Lukter U lang vei!

11. Barnsley - Brighton  U(B)

Barnsley utnyttet hjelpeløst keeper- og forsvarsspill av Villa, og vant greit 3-1 på tirsdag. Dermed er de bare seks poeng bak playoff. Ikke at jeg tror de når opp, men de vil jo prøve. Og siden Brighton har rotet litt i det siste, vil jeg si at dette er U i utgang.

12. Sheffield United - Scunthorpe  H(U)

Kamp 12 er League 1, og her får vi topplaget mot nummer to. Sheffield United er desperate etter å komme seg opp igjen og kjempe mot Wednesday, men de har det med å snuble når det gjelder. Så jeg garderer, selv om Scunthorpe har rotet de siste kampene.