Gå til sidens hovedinnhold

Slalåm slalåm Aktiv Odda!

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Turen går endelig til Røldal Skisenter med Aktiv Odda i regi av Odda idrettslag alpingruppe og Røldal Skisenter. Stemningen var på topp i bilen og vi alle gledet oss til å få ski og snowboard på beina.

Da vi kom frem til Røldal Skisenter, fikk vi en varm velkomst av Jan Åge Stengårdsbakken og skiinstruktørene som skulle være med oss. Alle ble tildelt personlige instruktør.

Det var lenge siden vi hadde hatt ski på beina, men allerede i første bakke så det ut som deltagerne var født med ski på beina. Deltagerne fikk en innføring i teknikk, og etter 4-5 turer i bakken stod alle som en drøm. Snakk om mestringsfølelse!

(Fortsetter under bildet)

Klokken 19:00 ventet en overraskelse på oss; vi samlet oss i klubbhuset til Odda idrettslag alpingruppe og ble servert nydelig kveldsmat. For et opplegg! God mat og mye latter ble det.

Tusen takk til Odda idrettslag alpingruppe og Røldalskisenter som organiserte denne dagen for oss. Jeg vil si på vegne av deltagerne at det var utrolig kjekt å ha en personlig skiinstruktør og lære teknikk. Vi storkoste oss og gleder oss til å komme igjen. Tusen takk til Jan Åge Stengårdsbakken som tok kontakt med meg og gjorde dette mulig. Dager som dette betyr mye og vi gleder oss til å bli med igjen.

Kommentarer til denne saken