Gå til sidens hovedinnhold

God lokal innsats i poker-NM

Artikkelen er over 3 år gammel

Emil Løyning fra Odda kom på 58. plass i Texas Hold'em main event, en turnering med hele 2084 deltakere.

Løyning var en av 12 spillere fra Odda Poker som tok turen til NM på Gardermoen 22-28 november - det tredje nasjonale mesterskapet på norsk jord. Texas Hold'em main event startet lørdag for oddingene. Seks av spillerne fra Odda var fortsatt med på dag to, men mandag var det bare Løyning igjen. Han kom til slutt på en 58. plass, som gav en pengegevinst på 18.500 kroner.

– Emil gikk all-in med ess og knekt mot ess og konge, og motstanderen floppet straighten, sier Erik Gustavson i Odda Poker.

Eirik Bøen Gravdal ble nr. 110 av ca. 700 spillere i Deep Stack, mens Gustavson kom på 120. plass av 584 deltakere i Omaha.

– Odda Poker leverer igjen. NM på norsk jord har vært nok en god turnering for oddingene, spesielt for Emil Løyning. Han har vist ekstremt godt spill i denne konkurransen, uttaler gutta fra pokerklubben i Odda.

Odda Poker har hatt flere gode plasseringer i store turneringer de siste årene, ikke minst under fjorårets NM på Gardermoen da Eirik Opedal tok en knallsterk 9. plass i Texas Hold'em konkurransen.

– Neste mål blir Hardangermesterskapet i poker, og NM i Dublin 2018, sier Gustavson.

Kommentarer til denne saken