Gå til sidens hovedinnhold

Øyvor Bakke fra Herand skal lede Norge i Dag

Artikkelen er over 1 år gammel

Progammet Norge i dag er tilbake på skjermen på NRK fra januar og skal gi seerne gode historier fra hele landet.

Programledere er Charlotte Haarvik Sanden og Øyvor Bakke, går det frem av en pressemelding fra NRK.

Øyvor Bakke kommer fra Herand i Jondal har jobbet i NRK siden 1999 og har lang fartstid som programleder.

Norge i dag er en videreutvikling av programmet med samme navn som gikk på NRK fra 1996 til 2017. 2020-versjonen skal i tillegg by på innslag og reportasjer fra alle kriker og kroker i Norge.

- Jeg gleder meg til å fortelle og vise fram gode historier fra hele landet. Det lages så mye godt innhold på distriktskontorene i NRK, og dette innholdet fortjener et større publikum, sier Charlotte Haarvik Sanden.

Hun får støtte av programledermakker Øyvor Bakke fra Herand.

- Det er et privilegium å få lov til å vise seerne våre alt det NRK sine distriktskontor har å by på. Jeg håper vi kan være godt selskap for folk der hjemme, sier Bakke til NRK.

Programsjef i NRK Vest, Kristin Ytre Arne, forteller at distriktskontorene er til stede over hele landet og tar pulsen på folks hverdag gjennom nett-, radio- og TV-produksjon. Dette settes sammen i Norge i dag, og slik skal programmet vise hvordan dagen har vært i landet.

- Vi gleder oss til å vise mer av hva folk er opptatt av i hverdagen sin, hvordan samfunn utvikler seg, hvordan folk finner løsninger på utfordringer og problemer. Gode aktuelle historier fortalt i reportasjeform med gjester fra hele landet i en litt nærere innpakning, sier Ytre-Arne.

Programmet sendes fra NRKs studio i Bergen, og har premiere torsdag 2. januar kl. 20.40 på NRK1 og i NRK TV

Kommentarer til denne saken