Dreamarcher gir ut ny singel

Dreamarcher er aktuelle med ny singel som slippes fredag. Den er blant annet inspirert av blogger Jan Gravdal sine historier.

Dreamarcher er aktuelle med ny singel som slippes fredag. Den er blant annet inspirert av blogger Jan Gravdal sine historier. Foto:

Odda har alltid vært sterkt tilstedet i musikken til Oddabandet. Nå gir de ut singel som også er sterkt inspirert av hjembyen.

DEL

Singelen «A Fail Of Design» er første låt ut fra det kommende albumet «The Bond» som kommer i september i år på Indie Recordings.

- Albumet er eit konseptalbum som er sterkt inspirert av Odda, heter det i en pressemelding fra plateselskapet.

Bandet har alltid vært sterkt inspirert av hjembyen, både i den siste EP-en og i det kommende albumet hvor tekstene blant annet handler om historier dokumentert av tidligere journalist og blogger Jan Gravdal.

- A Fail Of Design handler om mennesket sine feil, mer spesifikt feilhåndtering av ressurser, og hvordan dette går ut over naturen, heter det i pressemeldingen.

Medlemmene i Dreamarcher, som er fra Odda, har selv sett endringene på nært hold i Hardanger. Bandet består av Kim Christer Hylland, Ruben Aksnes, Odd Erlend Mikkelsen og Eirik Kråkenes.

- Hele albumet «The Bond» som slippes 27. september er et konseptalbum som handler om nettopp dette; Natur mot menneske, menneske mot natur og menneske mot menneske, heter det i pressemeldingen.

Artikkeltags