Foredrag om grønsakdyrking og selvforsyning

Til Meieriet: Maria Berg Hestad, som står bak bloggen «Det grønne skafferi». Pressefoto

Til Meieriet: Maria Berg Hestad, som står bak bloggen «Det grønne skafferi». Pressefoto

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag 6. mars inviterer Odda Hagelag til foredrag med Maria Berg Hestad på Meieriet kulturhus.

DEL

Meieriet kulturhus: 

Hagelaget hadde et lignende arrangement i mars 2018, da med Kjersti Bergesen fra TV2s Tid for hjem som populær foredragsholder.

I år er det den ivrige hobbygartneren Maria Berg Hestad fra Molde-traktene som skal snakke til frammøtte hageinteresserte.

Hestad har opparbeidet seg stor erfaring på emnet, noe hun deler på bloggen «Det grønne skafferi». Hun driver også utstrakt foredragsvirksomhet rundt om i landet.

«Maria er trebarnsmor, jobber som sivilingeniør og er fast spaltist i Norges størst hageblad; Norsk Hagetidend. På fritiden dyrker hun alle grønnsakene familien på fem har behov for i store deler av året», står det i en pressemelding.

I onsdagens foredrag i Odda vil Hestad blant annet fortelle hvilke tanker hun gjør for å klemme ut maks avling over lang tid fra sin 300 kvadratmeter stor kjøkkenhage, samt hva som er de enkleste grødene å bli selvforsynt på, og hvordan familien spiser.

Det blir også en bolk om hvordan hun skaper en mest mulig bærekraftig kjøkkenhage, basert på lokale ressurser, samtidig som det sparer både tid og penger.

«Vi forventer en veldig interessant og nyttig kveld», skriver Odda Hagelag, som håper mange tar turen til Meieriet onsdag.

Artikkeltags