Leif Einar vant «Farmen-kjendis»

Lothepus vant Farmen-kjendis. Her med Vendela Kirsebom som også deltok i årets Farmen.

Lothepus vant Farmen-kjendis. Her med Vendela Kirsebom som også deltok i årets Farmen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Leif Einar «Lothepus» Lothe vant finalen i den aller første utgaven av det TV2-sendte realityprogrammet «Farmen-kjendis».

DEL

Lothe ble klar for finalen allerede før semifinalen, mens Petter Pilgaard og Ida Gran-Jansen måtte kjempe i melkespannholding.

LES OGSÅ: Slik gjekk det då Lothepus viste deltakarar i Kjendis-Farmen heimtraktene sine

Etter flere minutters konkurranse måtte Pilgaard til slutt gi tapt og det hele skulle avgjøres mellom Gran-Jansen og Lothe.

I finalen, hvor det ble konkurrert i kunnskap, startet Lothe med tre kniver ettersom han fikk flest stemmer fra de andre deltakerne. Jevnt og trutt svarte Lothe seg frem til flere kniver og kunne til slutt avslutte som Farmen-vinner.

– Det var flaks! Men det har vært mye jobbing også. Fy fanken. Vi har stått på og jobba fælt. Det gikk til slutt, sier en lettet og lykkelig Lothe til TV 2 rett etter seieren.

Lothe som også er aktuell med TV-serien Fjorden Cowboys sier til kanalen at det ikke noe problem å holde kontakten med flere av de andre deltakerne.

Uten å kunne røpe noe konkret, har han nemlig store planer om å samarbeide med både Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard når Farmen er over.

– Jeg har fått nye ideer, og både Vendela og Petter er med. Vi har lagt en plan. Så vi skal få nok å gjøre på, forteller han til TV 2.

Lothe er den andre fra Hardanger som vinner Farmen. Tidligere har også Ingvild Skare Thygesen vunnet reality-konseptet til TV2.

Realityserien har satt sesongrekord med 1.051.000 seere, og det er allerede bestemt at nye "Farmen kjendis" skal opp på skjermene i 2018, ifølge TV 2.

Artikkeltags