Woodstock-jubileum på Iris Scene

Peace and love: Bli med tilbake til 1969. illustrasjon: Iris Scene

Peace and love: Bli med tilbake til 1969. illustrasjon: Iris Scene

Iris Scene markerer at det i 2019 er 50 år siden den legendariske Woodstock-festivalen fant sted, og oppfordrer publikum til å finne fram sine gamle «hippie-kostymer».

DEL

I år er det 50 år siden Woodstock Music and Art Fair. Festivalen som ble avholdt i USA i august 1969, skulle opprinnelig avholdes i Woodstock, New York, men ble flyttet til en melkegård i byen Bethel i delstaten New York.

Navnet Woodstock ble imidlertid beholdt. Det var ventet et publikum på 25 000 personer, men det kom 500 000 mennesker som samlet seg under mottoet «Three Days og Peace, Music and Love».

«Dette må vi selvsagt markere! Lørdag 17. august blir det Woodstock-fest på Iris Scene, med dyktige artister som framfører musikken som blei spilt på Woodstock», opplyser Iris Scene i en pressemelding.

Følgende skal på scenen:

Bård Ose (vokal og konferansier for kvelden), Geir Mæhle (vokal), Roger Lynghammer (vokal), Tommy Tverdal (vokal), Håkon Widding (gitar), Harald Molven (bass), Krister Andersson (trommer) og Vidar Børve (vokal og keyboard)

«Vi oppfordrer publikum til å kle seg ut denne kvelden, for det blir pris for beste kostyme», står det i pressemeldingen fra Iris Scene.

Artikkeltags