Ny HF-redaktør

Eivind Dahle Sjåstad er ansatt som ny redaktør. Her får han overrakt blomster av styreleder Øystein Vormestrand.

Eivind Dahle Sjåstad er ansatt som ny redaktør. Her får han overrakt blomster av styreleder Øystein Vormestrand.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Eivind Dahle Sjåstad er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder for Hardanger Folkeblad.

DEL

Dahle Sjåstad tiltrer stillingen 1. februar i år - etter at nåværende redaktør Trygve D. Syse går av med pensjon. Eivind Dahle Sjåstad er i dag nyhetsleder i Hardanger Folkeblad.

- Vi hadde fem gode kandidater som alle var inne til intervju. Vi valgte Eivind - han er både faglig og personlig sterk, og har en solid forståelse for de utfordringer avisa står overfor framover, sier styreleder i Hardanger Folkeblad, Øystein Vormestrand. Han var selv tilstede og informerte alle ansatte om ansettelsen.

- Avisa har under Trygve D. Syses ledelse levert gode, økonomiske resultater og har nå en god utvikling innen abonnement. Alle forutsetninger skulle ligge til rette for å lage en god avis framover, sier Vormestrand.

- Å lede Hardanger Folkeblad er en kjempespennende utfordring.  Jeg kjenner avisa og regionen godt og ser frem til å møte lesere og kunder og slå av en prat på gata som før, men nå i en ny rolle. Den siste leserundersøkelsen viser at Hardanger Folkeblad har en sterk posisjon som primærkilde til lokale nyheter og sammen med de dyktige folkene jeg har med meg, gleder jeg meg til å lage en god og relevant avis både på nett og papir, sier Eivind Dahle Sjåstad i en kommentar til ansettelsen.

Artikkeltags