Lokale hoteller inne på topplistene

FORNØYDE: Hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Amanda, Malla Holden og Hans Edmund Utne og Barbara Zanoni Utne fra Hotell Ullensvang.

FORNØYDE: Hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Amanda, Malla Holden og Hans Edmund Utne og Barbara Zanoni Utne fra Hotell Ullensvang.

To lokale hoteller kommer inn på TripAdvisors liste over de 25 hotellene i Norge med «best service» i 2016.

DEL

Lokale nyheiter - 5 kr for 5 veker

HAUGESUND: Listen toppes av Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Walaker Hotell Solvorn og Solstrand Hotel & Bad Osøyro.

Nede på 22. og 23.plass finner vi de lokale hotellene.

Nummer 22 på service er Hotell Ullensvang i Lofthus og nummer 23 er Clarion Collection Hotel Amanda i Haugesund.

I det lokale reiselivsbransjen står jubelen i taket over den gode nyheten.

– Det er viktig for oss som liten destinasjon, noe Haugesund og Haugalandet jo er, å ha gode reiselivsprodukter som få gode tilbakemeldinger fra kunder som villig deler sin opplevelse med andre, skriver Ingun Solberg Harloff, markedssjef i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS i en pressemelding.

Hotell Ullensvang er også nummer 22 på listen over de mest populære (de beste?) hotellene i landet.

Sjuende best på «romantikk»

TripAdvisor.com er en nettside med innhold som i hovedsak har innhold produsert av reisende som deler sine erfaringer med andre reisende, her deles brukeropplevelser av attraksjoner, steder, restauranter, hoteller etc. Dette er en side som brukes i store deler av verden og som har mange brukere.

Hotell Ullensvang er sjuende best i landet i kategorien «romantikk», der TripAdvisor har tatt utgangspunkt i anmeldelsene til de 74 parene som har lagt igjen sin anmeldelse på nettstedet.

De lokale hotellene når ikke opp på noen av de andre topplistene.

Hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Amanda, Malla Holden, er uansett stolt over 23. plassen i «best service»-kategorien.

– Det å få en slik tilbakemelding fra kundene er en medalje for det fokuset vi har på å gi våre gjester god service og et ønske om å komme tilbake til hotellet.

Artikkeltags