– Åkrafjorden er blant de mest etterspurte og besøkte attraksjonene vi har i regionen

White Lady: Med en kapasitet til 100 passasjerer vil den innleide båten være i rute i fjorden fra 15.mai til 15.september.

White Lady: Med en kapasitet til 100 passasjerer vil den innleide båten være i rute i fjorden fra 15.mai til 15.september.

Artikkelen er over 2 år gammel

Åkrafjorden Oppleving AS øker kapasiteten for fjordcruise i Åkrafjorden denne sommeren. Nå er det inngått leieavtale for båten White Lady.

DEL

Dermed dobles gjestekapasiteten. Det skriver Haugesunds Avis.

Både White Lady og dagens MS Stein Viking vil bli brukt til fjordcruise for grupper og individuelle, og i juli og august vil begge båtene tilby fjordcruise for tilreisende hver onsdag, heter det i en pressemelding fra Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS og Åkrafjorden Oppleving AS.

– Dette er et flott tilbud både for haugalandinger og tilreisende. Her får du den beste utsikten til alt Åkrafjorden har å by på. Kontrastene er store fra veiløse gårder, nakne fjellvegger og frodig kulturlandskap til steinalderfunn og småkraftverk. Høydepunktet på turen er synet av Langfoss, som har et fall på 612 meter og er stemt frem som en av verdens vakreste fosser av CNN Travel. Det blir guiding underveis med informasjon om Åkrafjordens historie og steder som passeres. Det er bare å lene seg tilbake og nyte den flotte utsikten, sier investor og markedsansvarlig i Åkrafjorden Oppleving AS, Nina Kaltwasser.

John Karsten Hustveit er daglig leder i Åkrafjorden Oppleving AS. Han mener det nå var på tide med nye investeringer.

– Etter flere gode år for turistnæringen i Åkrafjorden, er det nå tid og anledning for flere investeringer i Åkrafjorden, sier Hustveit som er investor og daglig leder for Åkrafjorden Oppleving AS.

Blant de mest populære

Ifølge Destinasjon Haugesund og Haugalandet er Åkrafjorden blant de mest etterspurte og besøkte attraksjonene lokalt.

– Fjord og foss er populært blant tilreisende, egentlig uavhengig av nasjonalitet og alder. Åkrafjorden er blant de mest etterspurte og besøkte attraksjonene vi har i regionen. Vi er veldig glad for den innsatsen som John Karsten, Nina og gjengen i Åkrafjorden gjør.

Årets sesong ser ut til å kunne bli nok en rekordsommer i fjorden vår. Vi gleder oss, sier markedssjef i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS, Ingun S. Harloff.

Artikkeltags