Tuva kommer til Odda klokka 17: – Vi skal gi henne en skikkelig velkomst

VINNER: Tuva Lutro vant i går Norske Talenter. Klokka 17:00 bli hun tatt i mot på Lindeplassen og ordføreren lover både show og gratis is og spekemat.

VINNER: Tuva Lutro vant i går Norske Talenter. Klokka 17:00 bli hun tatt i mot på Lindeplassen og ordføreren lover både show og gratis is og spekemat. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ordfører Roald Aga Haug er full av lovord etter at 13 år gamle Tuva Lutro fra Odda vant Norske Talenter i går. Klokka 17 blir det mottakelse med gratis spekemat og is til alle på Lindeplassen.

DEL

Tuva Lutro vant mange norske hjerter og hele Norske Talenter da hun sent fredag kveld ble kåret til vinner i den populære talentkonkurransen på TV2. Lørdag ettermiddag nærmet hun seg Haukelifjell og er ventet å komme til Odda rundt klokka 17. Der skal Oddas ordfører og trolig en rekke andre ta imot det store sangtalentet.

– Det er helt fantastisk og vi er veldig stolte av Tuva. Da jeg hørte sangen i går så var jeg sikker på at hun kom til å vinne, selv om jeg var litt nervøs da det bare stod to igjen. Hun gjorde en fantastisk opptreden på en sang som er vanskelig men som passer henne godt, sier ordføreren til Hardanger Folkeblad.

Sammen med rundt 2-300 andre fulgte de sendingen i et telt i Tyssedal som var satt opp i forbindelse med 100 årsjubileet til Tyssedal turn - og idrettslag.

– Vi jublet sikkert like mye der som de i Oslo, smiler Haug.

– Hva betyr denne prestasjonen for Tuva og for Odda?

Lindeplassen: Her skal mottakelsen skje, midt i Odda sentrum.

Lindeplassen: Her skal mottakelsen skje, midt i Odda sentrum. Foto:

– Hun er en kjempeambassadør for Odda. Hun driver med det hun elsker og håndterer dette på en kjempegod måte. Jeg snakket med henne tidligere i dag og hun koser seg med det hun holder på med. Hun hadde nok følt seg som en vinner uansett hvordan det hadde gått.

Tuva selv ble overveldet da beskjeden kom i går kveld.

– Det er helt uvirkelig. Jeg skjønner ingenting, var de første ordene etter avgjørelsen.


    Artikkeltags