Over 300 har meldt seg på Hardanger spillfestival – HF sender direkte fra festivalen

Hardanger Spillfestival: Slik så det ut i Sentralbadet litteraturhus under fjorårets spillfestival.

Hardanger Spillfestival: Slik så det ut i Sentralbadet litteraturhus under fjorårets spillfestival. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Til helga går Hardanger spillfestival av stabelen. 325 deltakere har allerede meldt seg på og skal konkurrere i 28 ulike aktiviteter. Noen av dem kan se direkte her hos Hardanger Folkeblad.

DEL

- Det er mange forhåndspåmeldte til Hardanger spillfestival 2018. Søndag var det til sammen 325 forhåndspåmeldte på 28 ulike aktiviteter. To av aktivitetene har også venteliste, sier Joakim Sørå i Hardanger spillfestival.

Hardanger Folkeblad skal sende direkte alle de tre festivaldagene. Sendingene blir også lagt ut i opptak. Her er sendeskjemaet på hardanger-folkeblad.no

  • Fredag kl 18:00 Åpning av Hardanger spillfest
  • Lørdag kl 14:00 Håndbak
  • Søndag kl 13:00 Poker (finale)

PS: Sendingen blir gjort tilgjengelig dagen før

- Dette er mye større interesse enn i fjor. Da var vi 391 som spilte. På de fleste aktivitetene er det mulighet for påmelding ved oppmøte, så vi håper i hvert fall på 500 deltakere, sier Joakim Sørå.

Det er hardangermesterskapet i Poker og hardangermesterskapet i Allmenn quiz som nå har venteliste.

Pokerturneringen har hele 100 påmeldte og 8 på venteliste.

Det er mulig å melde seg på helt frem til fredagen. Det er andre året på rad Hardanger spillfestival blir arrangert. Aktivitetene skal foregå flere steder i Odda, blant annet på hardanger Hotel, Vertshuset og på Meieriet. Bak festivalen står primus motor Joakim Sørå og en rekke lag og organisasjoner som selv arrangerer sine aktiviteter.

Artikkeltags