Fra tre til to papiraviser i uka i sommer

Lover mye innhold: Redaktør Eivind Dahle Sjåstad lover mye lokalt innhold gjennom hele sommeren.

Lover mye innhold: Redaktør Eivind Dahle Sjåstad lover mye lokalt innhold gjennom hele sommeren.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

På grunn av ferieavvikling kommer Hardanger Folkeblad ut to dager i uka i sommer.

DEL

Fra og med tirsdag 3. juli kommer papiravisa ut tirsdager og fredager. Slik vil det være i hele juli måned og de to første ukene i august.

– Årsaken til dette er først og fremst ferieavvikling i Hardanger Folkeblad, men leserne vil finne minst like mye innhold som vanlig både i papiravisa på tirsdager og fredager og hver dag, sju dager i uka, på nett, sier redaktør i Hardanger Folkeblad, Eivind Dahle Sjåstad.

Han lover nemlig «fullt nyhetstrykk» på nett i tillegg til direktesendinger og bildekavalkader fra sommerens arrangementer.

– Vi publiserer artiklene våre fortløpende på nett og spesielt om morgenene og kveldene ser vi at mange oppsøker oss for å lese siste nytt. Men det er viktig for oss å kunne tilby noe for alle gjennom hele døgnet, sier Sjåstad som anbefaler alle laste ned den nye HF-appen som nå er tilgjengelig på appstore og Chrome webstore.

I denne appen sender redaksjonen blant annet ut nyhetsvarsler når det skjer noe viktig i lokalsamfunnet.

– 13. august er vi tilbake med mandagsavis igjen og avisa vil igjen komme ut på de faste dagene mandag, onsdag og fredag, sier Sjåstad og forteller at journalistene vil være ute i distriktet for å dekke store og små hendelser og arrangement gjennom hele sommeren.

Artikkeltags