Arrangerer hagetreff i sentrum

Birthe Nistov var innom med planter på Den store hagedagen i Odda i fjor. Her med Sunniva Børve Lund og Åse Røyenes frå Odda Hagelag.

Birthe Nistov var innom med planter på Den store hagedagen i Odda i fjor. Her med Sunniva Børve Lund og Åse Røyenes frå Odda Hagelag. Foto:

Av

Odda Hagelag ønsker velkommen til trivelig handel og hagetreff førstkommende lørdag, når laget arrangerer sin årlig Hagedagen med stand på sjøsiden av Jernia butikken.

DEL

Meiningar(Ditt Hardanger): Som vanlig blir det først og fremst planteloppemarked, hvor det selges alle slags planter. Det er alltids like spennende å se hva som kommer inn for salg. Laget er takknemlig for alle typer vekster – deler av stauder som har vokst seg for store, ekstra frøplanter som dukket opp på feil plass i hagen, overskudds småplanter fra vårens frøsåing, stiklinger, urter, tomater, jordbær, nærsagt alt mulig som kan være til glede i noen andre sin hage. Det kan bli noen godbiter å få tak i for de som handler.

Nytt av året, skal Geir Handeland stille ut noen av sine bonsai planter, og dele sin erfaring og kunnskap om den japanske kunsten om å dyrke miniatyr trær i potter.

Han vil gjerne treffe andre med samme interessen, nye eller erfarne bonsai entusiaster.

For barna, lager vi til en krok der de kan plante noe spennende, og det følger med veiledning om videre stell utover sesongen. Da blir det kanskje vellykkede avlinger senere.

Velkommen også til kaféen hvor det serveres gode vafler, det er utlodning med fin gevinst og mulighet å tegne medlemskap i Hageselskapet.

Artikkeltags