Kategorivinnere i Det norske måltid 2019

Joar Aga i Aga Sideri vann "Årets sider", med sideren Bøddel.

Joar Aga i Aga Sideri vann "Årets sider", med sideren Bøddel.

Av
DEL

* Årets godbit: Midsummer Hot Salt fra Midsummer og North Sea Salt Works, (Rogaland / Møre og Romsdal)

* Årets øl: Rekved nr. 8 Tyttebær fra Kinn Bryggeri (Sogn og Fjordane)

* Årets kjøtt foredlet: Ask fenalår, fra Ask Gård (Buskerud)

* Årets sjømat foredlet: Absolutt tradisjon – Einerrøykt laks fra Mikals Laks (Rogaland)

* Årets grønne: Tindved fra Lærdal Grønt (Sogn og Fjordane)

* Årets sjømat: Lysingfilet fra Reinhartsen (Vest-Agder)

* Årets ost: Kubbeost fra Rueslåtten Ysteri – Ostebygda (Buskerud)

* Årets kjøtt: Svinenakke av Mangalitsa gris fra Strand Gård (Rogaland)

* Årets sider: Bøddel fra Aga sideri (Hordaland)

* Årets grønne foredlet: Bjørnebærsorbé fra Bamsrudlåven (Østfold)

* Årets drikk: Musserende eplemost Idunn Franskar fra Ulvik frukt og Cideri (Hordaland)

* Årets meieriprodukt: Rømme fra Avdem gårdsysteri (Oppland)

* Årets bakst: Ølkjeks på boks fra Ringnes Brygghus (Oslo)

* Juryens utvalgte: Kryddersildfilet original fra Juvikprodukt (Møre og Romsdal)

* Årets matspire og Matkanalens reklamepris: Kryddersildfilet original fra Juvikprodukt (Møre og Romsdal)

* Årets skaperkraft: DalPro Gårdsmat (Trøndelag)

* Årets forsprang: Jentene på Tunet (Trøndelag)

* Hederspris 2019: Kokk og håndverkskonditor Sverre Sætre

Artikkeltags