– Aldri før har vi lansert en slik mulighet, sier redaktør Eivind Dahle Sjåstad.

Den lokale koronasituasjonen er noe Hardanger Folkeblad følger tett, i tillegg til utviklingen innen næringslivet der det skjer mye både rundt detaljhandelen og i industrien i disse dager. Sinkverket Boliden Odda skal for alvor gå i gang med utvidelsesprosjektet sitt, og etter planen skal de første dynamittsalvene gå av denne måneden.

Politisk skal en rekke viktige saker behandles og de første beslutningene skal tas allerede i januar.

I tillegg blir det fortløpende dekning av krim, kultur, trafikk og reportasjer om det som skjer i Ullensvang og Eidfjord.

– Vi gjør alt vi kan for å være til stede med siste nytt fra Indre Hardanger hver dag hele uka. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så får du tilgang til alt gratis, sier Sjåstad.

Slik går du frem:

  • Trykk på hvilken som helst pluss-sak på hardanger-folkeblad.no
  • Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes. Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på hardanger-folkeblad i januar måned.
  • Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.
  • Tilbudet gjøres i forbindelse med at Hardanger Folkeblad gjenoppretter kravet om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til alt innhold.
  • Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet at vi klarer å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til lokaljournalistikken vår. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Sjåstad.

Les også

Jorunn debuterte i arbeidslivet som 50-åring etter at hun brøt med rusmiljøet. Nå er hun turistbyen sitt ansikt utad