Tenk før dere vedtar, politikere!

Kirkens Bymisjon, I jobb Odda, klypping av hekk ovanfor  den kommunale bustadblokka Røldalsvegen 62.

Kirkens Bymisjon, I jobb Odda, klypping av hekk ovanfor den kommunale bustadblokka Røldalsvegen 62. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeiningarDette er eit debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribenten sine haldningar.Når en leser bekymringene til Kirkens bymisjon er det tragisk at det skal være nødvendig å engste seg for pengestøtte fra Odda kommune.

I mine mange år som sosialarbeider i Frelsesarmeen ser jeg jo at det beste som har skjedd med «mine» klienter er at bymisjonen kom inn i bildet! Det er så herlig å se hvordan de som jobber der går på med stor glede, og føler at de gjør en god jobb. Og det gjør de virkelig! Mange ser nå ut til å greie seg mye bedre, og på vårt budsjett merkes det veldig godt, selv om vi ikke får så mye på butikkene lenger. (Men takk til Coop.)

Så kjære Oddapolitikere! Ikke ta fra Kirkens bymisjon den støtten de har så inderlig bruk for! Dere kan vel spare noen kroner ved å flytte beboerne på riggene (Kalvanes) til Røldalsvegen 72, så slipper dere leien på disse fæle boligene. Da Odda kommune sa opp avtalen med Frelsesarmeen på Almerkeriggen, skulle de drive det selv og spare mye penger! Har det blitt slik? Nei, det tror vel ingen på, så gjør ikke feil en gang til!

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken