Mange julepakker venter fortsatt på å bli hentet

Postens ubesørgelighetsavdeling på Lørenskog. Hit kommer posten som ikke har noen adressat, gjenstander som har falt ut av sine pakker, eller som ikke posten klare å finne adressen til.

Postens ubesørgelighetsavdeling på Lørenskog. Hit kommer posten som ikke har noen adressat, gjenstander som har falt ut av sine pakker, eller som ikke posten klare å finne adressen til. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Postkontorer over hele landet har sprengt lagrene sine. Kun timer igjen til julaften er det rundt 300.000 pakker som venter på å bli hentet.

DEL

Posten har behandlet rekordmange pakker denne juletiden. Men selv på lille julaften er det fortsatt rundt 300.000 pakker på lagrene hos en rekke postkontor. Posten mener nordmenn ikke er flinke nok til å hente pakkene på utleveringsstedene, ifølge TV 2 Nyhetskanalen.

– Vi ser at det er mange som bruker posten som lager for å unngå nysgjerrige ektefeller og barn. Men nå er det på tide å hente pakkene sine, sier pressesjef i Posten, John Eckhoff, til TV 2.

Han understreker at Posten vil gjøre det de kan for å få pakkene ut til julaften. Ifølge Eckhoff vil posten også kjøre ut pakker til enkelte utleveringssteder på julaften. Men han har en klar oppfordring til alle, og det er at pakkene må hentes.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken