– Vi har mange flinke kunstnere med, en bra og allsidig sammensetning

Primus motor: Solfrid Aksnes, leder i Harding Puls, inviterer til kunsthelgen ODDArT. Foto: Mette Bleken

Primus motor: Solfrid Aksnes, leder i Harding Puls, inviterer til kunsthelgen ODDArT. Foto: Mette Bleken

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi er i rute med forberedelsene til årets kunsthappening i Odda. Startskuddet går torsdag.

DEL

ODDArT:Konstaterer Solfrid Aksnes, leder i Harding Puls og sentral i gjennomføringen av ODDArT.

Aksnes og kompani har det travelt med de siste forbereldelser til utstillinger, ulike aktiviteter og arrangement på flere ute- og innearenaer torsdag, fredag og lørdag.

– Vi har mange flinke kunstnere med, en bra og allsidig sammensetning, med utstillinger, konserter, kunstnersamtaler og aktiviterer over et bredt spekter, der folk selv kan få prøve ulike teknikker, konstaterer Aksnes rett før den store kunstmanifestasjonen åpner.

Et spesielt tilbud er Drinking & Drawing med London-baserte Felicitas Aga. Det er fremdeles noen ledige plasser på akttegningskurset torsdag kveld.

Åse Ljones og Arnhild Litleré presenterer konseptet «Nye sting i gamal duk». De to kunstnerne fra «Jon Fosse-land» presenterer tekster av Jon Fosse; Litleré vokalt, mens Ljones har brodert sitatene på gamle tekstiler.

Les også: Hun skal brodere med hår under årets ODDArt

Prosjektet er i kontinuerlig utvikling - og inneholder også mange ord - brodert på små lapper - som går igjen i Fosses tekster.

Publikum oppfordres til å velge sine Fosse-ord, til å få med seg stikkinnom-verkstedene - og alt det andre. ODDArT har lagt ute hele programmet på sine nettsider.

Artikkeltags