«Kjendis-Farmen» til Odda

Mye på gang: Lothepus har startet arbeidet med et nytt album, har fått egen cider, og er på nyåret aktuell både med en ny sesong av Fjorden Cowboys og som deltaker på Kjendis-Farmen. Lørdag har han invitert Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og et knippe av de andre deltakerne hjem, hvor de blant annet skal ha show på Iris.

Mye på gang: Lothepus har startet arbeidet med et nytt album, har fått egen cider, og er på nyåret aktuell både med en ny sesong av Fjorden Cowboys og som deltaker på Kjendis-Farmen. Lørdag har han invitert Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og et knippe av de andre deltakerne hjem, hvor de blant annet skal ha show på Iris. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag tar Lothepus med seg et knippe deltakere fra «Kjendis-Farmen» for å lage show i Odda.

DEL

Infinity Promotion står for arrangementet på Iris Scene, og i tillegg til Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus, har Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Ingeborg Myhre, og Lavrans Solli meldt sin ankomst.

Les også: Lothepus i nytt TV-program

Det blir quiz, og diverse stunts fra scenen, før bandet Gardsbruk spiller til dans. Øyvind Terjesen står på plakaten, og Lothepus vil også selv gjøre en sjelden Odda-opptreden fra scenen denne kvelden.

– Jeg har begynt arbeidet med en ny CD, og der satser jeg på å ha en duett med Vendela. Så jeg må prøve å lokke henne opp på scenen også, sier Lothe til HF.

Skeptisk

Det var kanskje ikke åpenbart for alle at Lothepus ville stå på lista da TV2 publiserte deltakerne til «Kjendis-Farmen», som begynner tidlig på nyåret.

– Jeg var skeptisk til å være innesperret på en gård med bloggere, modeller og «sjampisgutter». Men nå har vi blitt godt kjent, og det er en utrolig bra gjeng, sier Lothe.

Han kan ikke røpe mye fra innspillingen, men forteller at han har vært seg selv på godt og vondt, og at det blir både spetakkel og konfrontasjoner underveis.

Les også: – Det er alltid etterspurnad

– Mange av deltakerne er ikke vant med lange og harde arbeidsdager. I tillegg er det lite mat, og man er trøtte og leie. Så det var mange korte lunter der inne, forteller han.

– Jeg angrer ikke ett sekund, men gruer meg til det kommer på skjermen. Jeg aner ikke hva de kommer til å sende, så angeren kommer sikkert etter hvert, sier han og ler.

I forkant av oppholdet hadde han mål om å bli storbonde, og sa til TV2 at taktikken var «bestikkelser og mafiataktikk».

– Fikk du gjennomført taktikken?

– Det får du se når det kommer på tv, sier han.

Fjorden Cowboys

En ny sesong av Fjorden Cowboys kommer på TV2 Zebra på nyåret, og Lothepus kan love mye dramatikk, blant annet sprengingsarbeid inne i et fengsel.

Les også: Rekord for Fjorden Cowboys

Nylig kunne fansen se spesialen Fjorden Cowboys go Lofoten, hvor Lothepus og makker Joar «Levemann» Førde dro til VM i skreifiske i Lofoten, uten å kunne skryte av den helt store fangsten.

Lothe har ellers lagt ullgensere til kolleksjonen som fra før består av blant annet t-skjorter og kondomer. Han har også fått en egen cider, med det klingende navnet Lotherus, som selges på Bleie i Ullensvang.

– Det er god cider, og den er til og med momset, ubegripelig nok, sier han og ler.

Artikkeltags