Gå til sidens hovedinnhold

90-talls nostalgi med trøkk

Artikkelen er over 4 år gammel

André Søfteland og «Dei elendige» er klare for å hylle 90-talls rocken på Iris Scene.

Søfteland har hatt stor suksess på Den Nationale Scene med «Hellmyrsfolket» og «Spelemann på taket», til høsten venter rollen som Jean Valjean i «Les Misérables» på folketeateret i Oslo. Lørdag får oddingene sjansen til å oppleve en rocket utgave av Søfteland på Iris.

Les også: Trøkk fra 1990-tallet

Med seg på scenen har han «Dei elendige» - som består av Håkon Widding (gitar), Geir Aksnes (keyboard), Martin Fjæra (trommer), Knut Rongve (gitar), Bjarte Haara (bass), Harald Molven (bass) og Bente Raaen Widding (kor).

Denne gjengen vil ta publikum med tilbake til 90-tallet, og kan love fullt trøkk med låter fra band som Guns N' Roses, Radiohead, Red Hot Chilipeppers, Weezer, Metallica og Soundgarden.

– Publikum kan vente seg en heltent gjeng som vil vise at 90-talet ikke bare var tristesse og dystre tekster, men og mye god musikk som det er på tide å spille høyt på en scene igjen, sier bassist Harald Molven.

Han forteller at bandet har hatt tre helger med øvinger både lørdag og søndag, samt enkelte andre sporadiske kvelder.

– Det ligger masse arbeid bak, vi gleder oss enormt til å gå på scenen foran et fullsatt publikum, sier Molven og legger til at de allerede har forhåndsolgt masse billetter.

Kommentarer til denne saken