Gå til sidens hovedinnhold

Lothepus klar for semifinale i Farmen Kjendis

Artikkelen er over 4 år gammel

Leif Einar «Lothepus» Lothe er blant de siste tre deltakerne i seersuksessen Farmen Kjendis.

TV2 kunne tidligere denne uken opplyse at programmet Farmen Kjendis er kanalens største seersuksess noensinne.

I det programmet gikk inn i sin siste uke, hadde deltakerne på Storøy gård i Telemark hatt et snitt på 948 000 seere. Den forrige rekorden ble satt av første sesong av «Jakten på kjærligheten» i 2004, som hadde et snitt på 933.000 seere.

Fra lokalkjendis til nasjonalkjendis

Blant de aller mest profilerte deltakerne på gården, finner vi Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus fra Fjorden Cowboys. Han utmerket seg fra starten av, og ble blant annet den første storbonden på gården.

Gjennom ukene på Storøy gård har han fått mye oppmerksomhet, både gjennom de tidlige disputtene med triminstruktør og feminist Kari Jaquesson, og det noe uventede vennskapet med Petter Pilgaard.

Topp tre

Denne uken har utsilingen frem mot finalen på søndag begynt for alvor. Pilgaard sikret semifinaleplass allerede mandag, mens Ida Gran-Jansen vant kokkekonkurransen onsdag, og dermed var andre semifinalist.

Deretter skulle de fem resterende deltakerne gjøre opp om den siste semifinaleplassen. Tore Petterson ønsket ikke å gjennomføre den avgjørende hinderløypekonkurransen, og dermed sto det mellom Lothe, Linni Meister og Vendela Kirsebom.

I den kalde og våte hinderløypa var det Lothe som trakk det lengste strået, og som dermed ble siste semifinalist.

Førstkommende søndag skal de tre gjøre opp om seieren i programmet, først gjennom semifinalen der tre skal bli til to; deretter selve finalekampen på gården.

Ny sesong

Ifølge TV 2 har kanalen allerede bestilt en ny sesong av Farmen Kjendis, som vil bli sendt i 2018. Opptakene vil finne sted på forsommeren, og produksjonsselskapet Strix er allerede i gang med å finne 12 nye kjendiser.

Kommentarer til denne saken