Nå skal de slippe å sitte tett i tett

NYE LOKALER: Kirkens Bymisjon i Odda i sine nye lokaler. Fra venstre: Hilde Eikemo, Elisabeth Hauge, Tore Hjørnevik og Kjell Hjørnevik.

NYE LOKALER: Kirkens Bymisjon i Odda i sine nye lokaler. Fra venstre: Hilde Eikemo, Elisabeth Hauge, Tore Hjørnevik og Kjell Hjørnevik. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tilbudet til Kirkens Bymisjon i Odda blir nå utvidet med matservering og aktivitetstilbud.

DEL

(Haugesunds Avis) ODDA: – Vi har opplevd en stor endring siden vi startet opp i 2012 med to ansatte, sier funksjonsleder Tore Hjørnevik. 10. mai markeres innflytting i nye og større lokaler.

– Vi er nå fem ansatte. Mandag ansatte vi Celine Jessen som aktivitetsleder. Hun begynner 1. august. De nye lokalene ligger sentralt. I de gamle var det bare ett kontor. Nå slipper vi plassmangel, og vi skal starte opp med matservering en dag i uka, sier Hjørnevik.

Ordfører Roald Aga Haug (Ap) og 1. nestleder i Stortingets Helse- og omsorgskomité, Kjersti Toppe (Sp) vil markere åpningen fredag med innlegg. Ansatte fra Kirkens Bymisjon i Bergen, Haugesund og Stavanger er også ventet til markeringen. Arrangementet er åpent for alle.

Da Kirkens Bymisjon startet arbeidet i Odda i 2012, hadde de fire brukere i arbeidstiltak. Nå er tallet 25.

Utstyrssentralen Skattkammeret ble etablerte for to år siden i Odda som en «hangout» for ungdom i tillegg til gratis utlån av sportsutstyr. Skattkammeret har egne lokaler nær skole og idrettsanlegg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken