Kategorivinnere i Det norske måltid 2019

Joar Aga i Aga Sideri vann "Årets sider", med sideren Bøddel.
* Årets godbit: Midsummer Hot Salt fra Midsummer og North Sea Salt Works, (Rogaland / Møre og Romsdal)
* Årets øl: Rekved nr. 8 Tyttebær fra Kinn Bryggeri (Sogn og Fjordane)
* Årets kjøtt foredlet: Ask fenalår, fra Ask Gård (Buskerud)
* Årets sjømat foredlet: Absolutt tradisjon – Einerrøykt laks fra Mikals Laks (Rogaland)
* Årets grønne: Tindved fra Lærdal Grønt (Sogn og Fjordane)
* Årets sjømat: Lysingfilet fra Reinhartsen (Vest-Agder)
* Årets ost: Kubbeost fra Rueslåtten Ysteri – Ostebygda (Buskerud)
* Årets kjøtt: Svinenakke av Mangalitsa gris fra Strand Gård (Rogaland)
* Årets sider: Bøddel fra Aga sideri (Hordaland)
* Årets grønne foredlet: Bjørnebærsorbé fra Bamsrudlåven (Østfold)
* Årets drikk: Musserende eplemost Idunn Franskar fra Ulvik frukt og Cideri (Hordaland)
* Årets meieriprodukt: Rømme fra Avdem gårdsysteri (Oppland)
* Årets bakst: Ølkjeks på boks fra Ringnes Brygghus (Oslo)
* Juryens utvalgte: Kryddersildfilet original fra Juvikprodukt (Møre og Romsdal)
* Årets matspire og Matkanalens reklamepris: Kryddersildfilet original fra Juvikprodukt (Møre og Romsdal)
* Årets skaperkraft: DalPro Gårdsmat (Trøndelag)
* Årets forsprang: Jentene på Tunet (Trøndelag)
* Hederspris 2019: Kokk og håndverkskonditor Sverre Sætre
Kommentarer til denne saken