Gå til sidens hovedinnhold

Høyttalere av, headset på!

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag 29. mars er det klart for å slå av høyttalerne og gi alle gjestene som går inn ett headset som kan benyttes på Vertshuset i Odda.

«Høres det rart ut? Silent Disco har blitt en utelivstrend i mange store byer i hele verden, og arrangøren melder om stor interesse fra publikum i forkant av arrangementet!» Dette skriver MultiEvent AS i en pressemelding.

«Silent Disco har for mange, overraskende nok blitt en utelivs-trend som har bredt seg over hele verden. Det hele er rart, men samtidig veldig morsomt, skal man tro Jørgen Brobakken i MultiEvent.

Fredag 29. mars arrangerer de Silent Disco på Vertshuset Odda. Konseptet går ut på at man får headset til lån når man kommer til lokalet, på headsettet kan man velge mellom tre forskjellige spillelister, som hver har sin egen farge. Du ser hvem som hører på samme kanal som deg, ved å se på fargen!

Jørgen forteller videre at en ting man opplever raskt er at plutselig bryter det ut allsang blant en gruppe mennesker i lokalet, og store deler av lokalet bytter til samme farge som de har, da hører du de festglade ungdommene jaller med den sangstemmen de har (eller ikke har) til refreng som «Det var øl, berusende ord, det var sommer det var sol» eller «Du e elektrisk, du gir me støt når e tenke på de».

Som dere kanskje skjønner, er det ikke bare den vanligste klubbmusikken det eneste som går denne kvelden, her spiller en kanal kombinasjon av gode gamle sing-a-long låter og partylåtene folk synger med på! Det blir en sinnssykt kul stemning i lokalet, fortsetter Brobakken. Etter enorm etterspørsel og en rekke utsolgte hus på Norgesturnéen har vi høye forventninger til kvelden. Billettsalget er nylig sluppet, og vi ser allerede god aktivitet i forkant av arrangementet», skriver Brobakken.

Kommentarer til denne saken