Gå til sidens hovedinnhold

Landstinget til Odda

Artikkelen er over 13 år gammel

Førstkommende onsdag er Odda i fokus når TV2 sender debattprogrammet "Landstinget" fra Lindehuset. Kjente politikere er i panelet:

Arill Riise reiser innerst til Sørfjorden i Hardanger for at et engasjert publikum i Odda skal få stille spørsmål til følgende debattpanel: Lars Sponheim. Sarah Natasha Melby, Liv Signe Navarsete, Hermann Friele og Per Sandberg.

Ser frem til

- Dette ser jeg virkelig frem til. Vi vet at befolkningen i Odda har et glødende engasjement. Da hjørnesteinsbedriften Odda Smelteverk gikk konkurs i 2003, berørte dette hele befolkningen, sier debattleder Arill Riise.

Omstilling

- En stor omstillingsprosess har foregått i Odda for å skape ny næring, og nå er vi spente på å høre hva befolkningen har lyst til å spørre makta og rikssynserne om, sier debattlederen, og forventer høy temperatur, sier han.

Høy temperatur

- Debattpanelet vet jo ikke hvilke tema som skal diskuteres, og jeg er sikker på at de kommer til å få mange uventede spørsmål. Panelet er godt satt sammen av taleføre allroundere, og jeg forventer at det blir høyt under taket i Lindehuset i Odda, sier debattlederen.