Gå til sidens hovedinnhold

Klar for nye utfordringer

Artikkelen er over 6 år gammel

Jan Tore Hamnøy slutter som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Haugesunds Avis og som regiondirektør for Amedia på Haugalandet. Dermed får Hardanger Folkeblad ny styreleder.

Jan Tore Hamnøy har orientert styret om at han ønsker å fratre. Han vil fortsette i sin stilling fram til en erstatter er på plass eller konstituert.

Jan Tore Hamnøy (36) kom til Mediehuset Haugesunds Avis for sju år siden fra stillingen som kommersiell direktør i Vårt Land. Han har stått i spissen for omfattende endringsprosesser i denne perioden.

Hamnøy begynte som adm.dir. sommeren 2008. Vinteren 2013 overtok han også som ansvarlig redaktør. Siden etableringen av regionstrukturen i Amedia i 2012 har han vært regiondirektør for Haugalandet, som blant annet innebærer å være styreleder i medieselskapene Kvinnheringen AS, Hardanger Folkeblad AS og Radio 102.

- Å lede Haugesunds Avis har vært en spennende oppgave. I et stadig mer omskiftelig og turbulent mediemarked har mitt hovedfokus vært å utvikle mediehuset til å bli den ledende digitale aktøren i vår region. Det har vi gjort gjennom både nyskapninger og nødvendige tilpasninger. Men etter snart sju år som toppleder i Haugesunds Avis har jeg nå bestemt meg for å avslutte mitt engasjement, og gå videre for å møte nye utfordringer, sier Jan Tore Hamnøy i en kommentar.

Hamnøy sier videre at Haugesunds Avis er et viktig og flott selskap, og at det har vært en glede for ham å kunne få jobbe sammen med så mange dyktige kolleger og medarbeidere.

Styreleder Nina Refseth sier at styret tar Hamnøys beslutning til etterretning og umiddelbart vil starte arbeidet med å finne hans etterfølgere.

- Jan Tore Hamnøy har vært en synlig og resultatorientert leder som har gjort et solid arbeid for mediehuset under krevende forhold i mediemarkedet. Vi takker ham for innsatsen og ønsker ham alt det beste i hans videre karriere, sier Refseth.