Chris Thompson i storslag og et Mads Eriksen band i toppform gav 200 publikummere på Hardanger hotell frysninger. Her var gamle rocke-hits på rekke rad, ispedd nye låter. Og bakom sang Mannfred Mann’s Earth band der Thompson var mangeårig vokalist. 70-talls-rocken var definitivt tilbake.

Konserten var rå. Det var lyd, det var 70-tall det var tekster, det var stemning. Publikum var med fra første riff til siste tone. Mange lukket øynene og lot seg føre musikalske tiår tilbake.

Mads Eriksen har oppnådd anerkjennelse i store deler av verden for sin virtuositet og for en allsidighet som spenner fra knallhard rock til fløyelsmyk klassisk musikk. Sammen med sine supermusikere Steinar Krokstad (trommer/perc.), Frank Hovland (bass) og Gunnar Bjelland (synth/tangenter) fikk Hardanger-publikumet en oppvisning i musikalitet, rock og perfeksjon.

Kveldens gjesteartist Marie-Elise Lindskog viste at det ikke bare er Sarah Brightman som kan synge vakre duetter med den råe Chris Thompson. Lindskog hadde rocka image denne kvelden, som en kontrast til den vakre sangen ”I will be with you”. Thompson og Lindskog kledde hverandre, både i stil og stemmeprakt.

Blueslaget lokst utøve skal ha stor takk for at de fikk rockeren Thompson og Mads Eriksen band til Odda. Både bluesentusiaster, rockere og publikum i andre musikalske båser, fikk en stor konsertopplevelse fredag.