Ødela campingvogn og russebil - nå ønsker politiet tips

Ramponert: Campingvogna ble kondemnert. Foto: Politiet

Ramponert: Campingvogna ble kondemnert. Foto: Politiet

19. juli fikk politiet melding om hærverk på tre ulike kjøretøy som sto parkert på sirkustomta, Eitrheim.

DEL

Vandalene hadde blant annet ramponert en campingvogn.

– Den var riktignok ikke ny, men eieren hadde blant annet fått installert et helt nytt kjøleskap. Campingvognen blir nå kondemnert, sier Paul Henriksen, etterforskningsleder ved Hardanger lensmannskontor.

En avskiltet russebil som sto parkert har også fått store skader. Henriksen forteller at ruter er knust og lakken skrapet opp, samt at noen har tømt et helt brannslukkingsapparat i bilen og ødelagt et stereoanlegg til 20.000-30.000 kroner.

– Bilen var naturligvis avskiltet da russetiden er over. For russejentene som eier bilen er dette et stort tapsprosjekt. Veldig kjedelig da man skal til å starte på studiene, sier han.

I tillegg til dette omfattende hærverket er det knust noen baklykter på en buss.

– Samme type skadeverk var gjort på noen lastebilhengere tilbake i februar 2017. Dette må repareres og medfører tapt arbeidsfortjeneste da man ikke kan kjøre uten baklys, sier Henriksen og legger til at politiet ser veldig alvorlig på ugjerningen.

– Dette er meningsløst skadeverk som fører til store utgifter for alle de berørte. Hærverket på Eitrheim har skjedd i løpet av juni/juli. Politiet har flere spor å gå etter, men vi ønsker ytterligere tips i saken, sier han.

Artikkeltags