Hadde rekordpåmelding – nå blir cupen avlyst

ZinkenCup 2020 hadde rekordstor påmelding med ca. 650 deltakere. På bildet ser vi Odda G14 mot Bremnes G14 under en kamp under fjorårets turnering.

ZinkenCup 2020 hadde rekordstor påmelding med ca. 650 deltakere. På bildet ser vi Odda G14 mot Bremnes G14 under en kamp under fjorårets turnering. Foto:

I slutten av mars skulle det være fotballfest med rekordstor påmelding. Nå er ZinkenCup avlyst.

DEL

«Vi har lenge sett frem til fotballfest sammen med dere 27-29. mars. Dessverre har situasjonen rundt Coronasmitten hatt en sterk utvikling de siste dagene, og vi ønsker å følge de råd og retningslinjer som både Folkehelseinstituttet, NIF og Ullensvang kommune vurderer som forsvarlig», melder styret i Odda Fotballklubb og turneringsledelsen i Zinken Cup i en oppdatering onsdag.

Myndigheten anbefaler at alle arrangement med over 500 deltakere avlyses.

«Arrangement som Zinken Cup vurderes i dialog med kommunen sin smittevernlege å være et arrangement med spesielt høy risiko, og kommunen sin klare vurdering er at med den beredskapssituasjon vi har nå, kan ikke cupen gjennomføres», heter det videre i oppdateringen.

Styret i Odda Fotballklubb og turneringsledelsen i Zinken Cup ser seg derfor nødt til å avlyse årets fotballcup.

ZinkenCup 2020 hadde rekordstor påmelding med ca. 650 deltakere.

«Vi ser at denne fotballfesten har en stor fremtid.Vi ønsker alle lag hjertelig velkommen til ZinkenCup 2021.Samtidig vil vi takke alle våre ressurspersoner i Odda FK og turneringsledelsen som har jobbet knallhardt de siste ukene for at vi alle skulle få en flott opplevelse og en fantastisk fotballfest», melder turneringsledelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken