Skal kjempe om den gjeve tittelen: – Ligaen har i snitt over 6 mål per kamp

SISTE RUNDE: Hele 11 lag har i år kjempet i Terje Storhaug-ligaen. Lørdag spilles siste runde. Bildet er fra en kamp tidligere i år.

SISTE RUNDE: Hele 11 lag har i år kjempet i Terje Storhaug-ligaen. Lørdag spilles siste runde. Bildet er fra en kamp tidligere i år.

Rekordmange lag er med i årets amatørliga i Indre Hardanger. Lørdag skal det hele avgjøres under den siste kampdagen på Odda stadion.

DEL

– Et av årets nye lag, Gutteklubben, har vært veldig stabile og vunnet alle åtte kampene hittil. Men de har fortsatt to kamper igjen. Solnut kan ta de igjen, men de andre lagene er hektet av i kampen og gullpokalen, forteller Joakim Sørå som sammen med Lars Aga står bak det som har fått navnet Terje Storhaug-ligaen. Turneringen startet opp i 2013.

Lørdag spilles den siste kampdagen. Totalt 11 lag og 230 påmeldte spillere har deltatt i årets turnering.

– På toppscorerlista troner Bjarte Brekke fra Skare på topp, og det ser ut til at det er han som stikker av med gullstøvelen, men ting kan skje på slutten. Både Sverre Lekve, Jarle Øvsthus og Ken Tony Johansen er gira på tittelen, forteller Sørå og viser til at alle disse har ni mål hver.

Også tidligere år har den siste kampdagen blitt arrangert i Odda. Nytt av året er at det blir kiosk på Odda stadion.

– Det er alltid kiosk når vi spiller på Lofthus og på Aga, men i år har vi vært så heldige at OFKs jenter 13 og 14 vil holde kiosk under arrangementet på Odda stadion. Det er vi veldig glade for, legger Sørå til.

Han oppfordrer publikum til å se kampene på stadion førstkommende lørdag.

– Ligaen har i snitt over 6 mål per kamp, noe som må betegnes som publikumsvennlig, sier han.

Lørdagskvelden blir det også arrangert bankett med middag i OFK-huset. Der blir det utdeling av pokal til vinnerlaget og kåring av toppscorer og årets spiller. I tillegg blir det kåring av årets lag.

– Det blir også premiedryss. Vi har passert 40 påmeldte, men det er fortsatt mulig å melde seg på for de som ikke har gjort det enda.

Artikkeltags