Er du HF-abonnent? Nå kan du lese BA og Haugesunds Avis gratis

Gir tilgang: Eivind Dahle Sjåstad, Hardanger Folkeblad og Amedia utvider nå tilbudet for abonnenter. Abonnerer du på lokalavisa kan du nå lese 70 andre aviser i tillegg.

Gir tilgang: Eivind Dahle Sjåstad, Hardanger Folkeblad og Amedia utvider nå tilbudet for abonnenter. Abonnerer du på lokalavisa kan du nå lese 70 andre aviser i tillegg.

Av

Hardanger Folkeblad gir alle abonnenter tilgang til de andre avisene i Amedia under koronakrisen.

DEL

- Vi ser at det er et stort informasjonsbehov blant leserne om den pågående koronakrisen. Vi oppdaterer leserne våre her i Hardanger med siste nytt, men ser samtidig at det skjer så mye ellers i landet som også angår leserne våre, sier redaktør Eivind Dahle Sjåstad.

Dermed åpnes innholdet i totalt 70 andre aviser og nettsteder opp for abonnenter, deriblant Haugesunds Avis og BA.

- Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at leserne får tilgang til så mye nyheter som mulig, fra hele landet, slik at man kan holde seg oppdatert, sier Sjåstad.

Han peker samtidig på at det ikke har vært aktuelt å gjøre alle plussartikler tilgjengelig for alle under krisen.

- Det koster å lage journalistikk, også under en pågående krise. Vi er helt avhengig av abonnentene våre å kunne drive nyhets – og informasjonsformidling både nå og inn i fremtiden, påpeker han.

Grunnen til at Hardanger Folkeblad likevel kan åpne opp for tilgang til andre aviser er at avisa er en del av mediekonsernet Amedia, som eier og gir ut aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer.

Fram til utgangen av april får du derfor som abonnent dette tilbudet helt uten ekstra kostnad.

Sjåstad forteller at alle abonnenter blir informert på e-post om hvordan de sikrer seg tilgangen som kalles Alt+.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken