Prominente gjester på besøk hos Oddaprodukt AS

Roald Aga Haug, Malin Hansen, Arve Helle, Trygve Bolstad og Tore Mathiassen.

Roald Aga Haug, Malin Hansen, Arve Helle, Trygve Bolstad og Tore Mathiassen.

Av

Tirsdag 9. april hadde bedriften storfint besøk. Arve Helle som er arbeiderpartiets andrekandidat til fylkestinget og partiets varaordførerkandidat, valgte å besøke bedriften i forbindelse med sitt Oddabesøk.

DEL

MeiningarOrdfører Roald Aga Haug og Trygve Bolstad som leder for Ullensvang Arbeiderparti, var vertskap for besøket.

Gjestene ble orientert rundt bedriftens organisering, de ulike tiltak, nye investeringer, samarbeidsformer, samt fremtidige muligheter.

Bedriften har blant annet investert flere millioner i forhold til nye maskiner i vaskeriet, oppgradering av garderober, fremtidsrettet renseanlegg, samt kjøp av tomteareal.

Malin Hansen og Tore Mathiassen presiserte viktigheten av et større samarbeid mot næringslivet i vår nye storkommune. Arbeidstrening hos Oddaprodukt, vil for den enkelte arbeidssøker forventes å føre frem til et ordinært arbeid. Politikerne viste til stort engasjement rundt sakene.

Det var også gitt tid for besøk i de enkelte avdelinger. Foruten visning av produksjonsutstyr, gikk praten lystig med de enkelte deltagerne. Dette både i vaskeriet og mekanisk verksted. De ansatte viste her til produkter som vi leverer, og da både til overnattingssteder, private og flere bedrifter i Odda.

Oddaprodukt med sine ansatte, utrykte stor takknemlighet for at Arbeiderpartiet valgte å besøke bedriften.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hardanger! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags