↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

941 43 236

Besøksadresse

Grova 10
5600 NORHEIMSUND
  1. Beskrivelse

Vi kjenner Hardanger, Kvamskogen, Voss og omegn

 

Skal du selge bolig?

Vi hjelper deg å selge hus, hytte, småbruk, landbruk, tomt eller nybygg i områdene i og rundt Hardanger, Kvamskogen, Samnanger, Vaksdal, Voss og Kvinnherad. Den unike geografien i Hardanger og Voss gjør at vi kan gi verdivurdering og selge boliger både ved fjorden i Øystese og Odda og høyere opp som på Kvamskogen og Hardangervidda. Vi er med andre ord svært allsidige.

Vårt meglerkontor er sentralt plassert i Norheimsund i Kvam. Med vår store utstilling og unike profilering mot handlegaten er vi et naturlig stoppested for alle på boligjakt i Hardanger og Kvamskogen. Samlet har våre eiendomsmeglere over 30 års erfaring med verdivurdering og å selge bolig i Samnanger, Vaksdal og Voss i tillegg til langs Hardangerfjorden fra Rosendal i vest til Eidfjord og Ulvik i øst. Gjennom vår lange fartstid har vi solgt utallige fritidsboliger på perler som Kvamskogen, Myrkdalen, Mjølfjell, Maurset, Strandebarm, Tørvikbygd og Jondal.

Våre meglere har solgt boliger i alle tettsteder i Hardanger, Ullensvang og omegn. Vi er like glade i små steder som Ulvik, Kinsarvik, Lofthus, Granvin, Dale, Stanghelle og Vaksdal som større områder som Odda, Samnanger, Kvinnherad og Øystese. Vi har unik kunnskap om salg av småbruk og landbrukseiendommer i alle regionens idylliske bygder som Utne, Tysnes, Ålvik, Hatlestrand og Herand.

Erfarne meglere med god lokalkunnskap har gjort oss til de ledende eiendomsmeglerne i Hardanger- og Voss-regionen, og gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig.