↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Youwish.no

Det å finne den perfekte gave kan være en stressende opplevelse, spesielt hvis mottakeren har alt han eller hun trenger. Det siste du ønsker er å bruke tid på å plukke ut en gjennomtenkt gave, bare for å få den støvet ned i et skap, eller byttet ut til noe annet. Gi bort en opplevelsesgave med omtanke fra YouWish.no! YouWish har samlet Norges beste opplevelser på ett sted. Disse opplevelsene er perfekt for å lage herlige minner sammen med de du er glad i. 

 

Noe av det beste med å gi en gave er å gi bort en gave som mottaker vil elske og huske deg for. Derfor er en opplevelsesgave fra YouWish.no mye mer spennende og meningsfull enn noe materielt. Pluss at minnene man får gjennom en opplevelse fra YouWish.no vil vare mye lenger.

 

Gi bort en gave som kommer rett fra hjertet
YouWish.no har flotte opplevelser som strekker seg fra budsjettvennlige alternativer til mer ekstravagante opplevelser. På YouWish.no velger du mellom spesifikke opplevelser eller en valgfri sum; kjøper på nett; tilpasser gaven med eget design og legger til en personlig hilsen. Siden gavemottaker booker opplevelsen selv, trenger du ikke å tenke på noe mer enn å bare gi bort opplevelsen. YouWish.no tilbyr 365 dagers gyldighet og gratis bytterett. Enklere bli det ikke!

Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves. Det kan være alt ifra en reise, aktivitet, attraksjon, et opphold eller lignende. Noen er mer praktiske, andre tester komfortsonen, og andre er mer romantiske og avslappende. Men alle opplevelsesgavene fra YouWish kommer rett fra hjertet og vil bli et minne for livet. Gjør gaven unik, original og spennende - en som du og gavemottaker vil huske for alltid!

Opplevelser knytter mennesker sammen og bygger relasjoner.
Å dele en spesiell opplevelse gir oss en mulighet til å komme enda nærmere de vi bryr oss om. Gjennom å dele erfaringer og opplevelser blir man kjent på et dypere nivå, noe som også styrker forholdet. Så hva med å gi bort en gave for to, og bli med selv? Hva med å ta med hele familien på alpakkavandring? Overrask kjæresten med en natt i en tretopphytte? Ta med barnebarna på spøkelsesvandring? Utfordre en god venn til pole dancing? Ta med søster eller bror på en heftig sportsbilopplevelse? Eller hva med å unne deg selv og en du er glad i en floating session etterfulgt av massasje?

De beste opplevelsene er de man deler med noen man er glad i. Minnene som kommer fra opplevelser vil man dele livet ut.

Slik fungerer det:
1.  Besøk https://youwish.no/
2.  Finn din opplevelsesgave og kjøp gavekortet på nett.
3. Gi gavekortet ditt personlige preg.
4. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.