↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

975 31 088

Besøksadresse

Feetveien 81
5785 VØRINGSFOSS
  1. Beskrivelse

Hardangervidda Hytteservice - for et behagelig hytteliv

 

Frister det lite å starte helgen med snømåking? Ønsker du å komme frem til en varm hytte en kald fredagskveld? Med Hardangervidda Hytteservice får du ekstra tid til å nyte det gode hyttelivet! Vi ordner alt det praktiske for deg, inkludert levering av ved, utstyr og transport. Du finner oss ved Hardangervidda Fjellandsby på Feet, like ved Vøringsfossen.  

Vi disponerer flere kjøretøy og kan stå for transport hele året. For å redusere utgiftene per hytteeier kan vi slå sammen flere oppdrag.

Vinterstid kan adkomsten til hyttene være begrenset. Vi har taxiløyve på snøscooter og tilbyr persontransport og transport av mindre kolli. Har du tyngre kolli, bruker vi en beltevogn.

 

Vår ATV brukes til både små og store oppdrag vår, sommer og høst. Vil du ha levert et lass med sand eller grus, har vi traktorhenger med tipp. Med et godt kontaktnett i Hardangerområdet, kan vi også sørge for helikoptertransport.

 

Lageret vårt er alltid fylt opp med tørr og god bjørkeved av høy kvalitet. Veden selges i 60-liters sekker. Du kan hente sekken selv, eller få den levert på døren av oss. 

 

Ønsker du å bygge ut hytten, har Hardangervidda Hytteservice alt du trenger for større eller mindre byggeprosjekter. Vi har gratis levering til Feet. Dersom vi ikke har materialene du trenger på lager, gjør vi alt vi kan for å skaffe det innen kort tid. Vi kan skaffe blant annet:

 

Hardangervidda Hytteservice passer på hyttene når eierne er borte. Vi påser at vannet ikke fryser, lysene er slukket, at hytten er i god stand etter stormer og ellers generell tilstandskontroll.  Du bestemmer hva vi skal gjøre. Kontakt oss for å avtale hytteettersyn. 

 

Mangler du utstyr eller liker du rett og slett ikke å måke snø, tilbyr vi snørydding ved hjelp av snøfreser eller brøyting med traktor. Vi måker både tak, terrasse, vei og resten av uteomårdet dersom du ønsker det. Kontakt oss for snømåking!

 

Hardangervidda Hytteservice selger diverse utstyr til hytter slik som brannslukningsapparat og brannslanger. Vi har frostsikre brannslukningsapparat som holder ned til -30C, og vi utfører også godkjenning av brannslukningsapparat.

 

Bålpannen gjør en kveld på hytten enda hyggeligere! Rundt Bålpannen kan familie og venner samles året rundt for hyttekos. Dessuten er den ypperlig for matlaging!. Kom innom og spør oss om Bålpannen vi fører.