No kan du bli nabo med kronprinsparet

Av

Har du drøymt om å bu tett på dei kongelege? No har du ein kjempesjanse.

DEL

NETTAVISEN: Kronprinsparet har nettopp lagt ut eit hus på Skaugum i Asker til utleige på Finn.no.

Huset er på sjølve Skaugum-tomta og ligg få meter frå kronprinsparets eigen bustad. Prisen per månad for bustaden, som har eit bruksareal på 287 kvadratmeter og fem soverom, er 27.000 kroner.

Leigeperioden er frå 1. mars 2020 til 28.2.2023, altså tre år.

God tryggleik

Bustaden blir skildra som eit «innhaldsrikt og romsleg hus med 5 soverom, 2 stover og 2 bad. Perfekt for ein barnefamilie!»

Tryggleiken er også godt varetatt, ettersom området av garden blir overvaka døgnet rundt.

I annonseteksten går fram det vidare det at «Skaugum Gård ligg vakkert til, høgt over Askers bygd med Skaugumåsen i bakkant. Eigedommen ligg i svært attraktivt, barnevennleg strøk, med svært gode solforhold».

Det var Budstikka som først omtalte saka.

Stille og roleg

Det leggjast også vekt på at det er et «stille og roleg område med nærleik til turstiar som Semsvannet som er Asker' s største innsjø og friområde, gir bustaden ein unik plassering. I nærområdet finst det også mange moglegheiter for organiserte aktivitetar som: fotballbaner, ski-/alpinanlegg, svømmehall, tennis-/golfbaner, ishall, idrettsplassar samt ei rekke lag og foreiningar».

Nettavisen har vore i kontakt med Tonje Halkinrud i Utleiemegleren, er kronprinsparets meklar. Ho viser til Slottets medieavdeling, som enno ikkje har svart på Nettavisens meldingar.

Artikkeltags