Iris Scene var utsolgt. Moe innrømmer at han var noe smånervøs før han skulle spille sin første konsert som soloartist, og det attpåtil i sin egen hjemby.

– Hadde noen nevnt dette til meg for en tid tilbake, så hadde jeg ikke trodd det. Bare tanken skapte ubehag, noe skummelt, forteller han.

Moe kan fortelle om intense øvingsperioder i det siste, og han følte seg derfor trygg.

– Ikke misforstå, jeg kjente virkelig at jeg levde under de første låtene i går, men jeg var ikke på langt nær så nervøs som jeg hadde sett for meg på forhånd. Det var kjempestas, nå gleder jeg meg bare til konserten på Madam Felle i Bergen neste helg, uttaler Bjørn Moe.

– Det forsvant noen kilo fra skuldrene etter gårsdagens konsert. Stemningen på Iris Scene sto i taket. Da det hele var over var det godt å slappe av backstage med en flaske «Solo». Det er en veldig god dag i dag, sier han til HF søndag og ler.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Under konserten framførte han og bandet alle de 10 låtene på debutalbumet, samt fire coverlåter.

– Jeg fant ut at 10 låter var litt for lite, og spedde derfor på med noen coverlåter. Blant andre Deep Purples klassiker Soldier of Fortune, der jeg fikk selskap av gitarist Kjell Arne Bauge på scenen. Vi to er barndomskompiser, og det var kjekt å ha han med, sier trommis, vokalist og låtskriver Moe.

Renate Espe Aase, PR-ansvarlig for Blueslaget lokst utøve, var en av dem som lot seg begeistre av lørdagens konsert.

– Bjørn skapte magisk stemning på Iris Scene, sier hun.