Drivhus brant ned

I løpet av natten har et drivhus brent ned på Freim i Odda. Det har også vært et branntilløp ved et bolighus.
Ole Marius Kvamme E-post
Publisert 22.04.2012 kl 11:02 Oppdatert 22.04.2012 kl 14:31

Tips ein venn på e-post:Ifølge politiloggen fra Hordaland lensmannsdistrikt ble brannen i drivhuset registrert klokken 01:19.

Drivhuset brant ned, eieren var ikke hjemme, og det var ingen personer i bygget, ifølge politiloggen.

Politibetjent Benedikte Andersen sier at brannvesenet var raskt på stedet og fikk slukket brannen. Slik avverget de det som kunne blitt en enda mer dramatisk situasjon, da både garasje og bolighus var i umiddelbar nærhet av drivhuset. Årsaken til brannen sier Andersen at det er for tidlig å si noe om, og at man må avvente videre etterforskning.

Senere på natten, klokken 02:43, ble det også rapportert en brann ved et inngangsparti til et bolighus i Odda. Det skal være noen eplekasser i inngangspartiet som har tatt fyr. Tidligere på kvelden ble det samme sted brent fakkel. Huset ble ikke brannskadet.

På forsiden nå


Stort oppmøte til snøtungt KM-renn

Meir enn 200 deltakarar frå heile Hordaland hadde funne vegen til Røldal laurdag, då det var den vesle fjellbygda sin tur til å arrangere KM-renn i langrenn klassisk stil.

Siste frist for UKM

26. januar går fristen for å melde seg på Ungdommens Kulturmønstring (UKM) for Odda, Ullensvang og Jondal ut.

- Det kunne ha gått liv tapt

Etter at elevene på Skare skule gav beskjed om at taket over dem bulet og knaket, satte skoleledelsen og kommunen fredag i gang evakuering av bygget. Timer etterpå kollapset taket.

Munketreppene skal få sjela tilbake

Med fylkeskommunen i ryggen og sherpaer på laget, skal Munketreppene få både sjel og stil tilbake.