DUETT. Ckris Thompson og Marie-Elise Lindskog i nydelig og vakker duett. Foto: Renate Espe Aase

Blueslaget serverte rock

Vår lokale sangfugl Marie-Elise Lindskog som ”spesial guest star” var ett av høydepunkten under rockekonserten på Hardanger hotell fredag. Hun sang duett med rockelegenden Chris Thompson.
Mette Bleken E-post
Publisert 27.03.2010 kl 18:24 Oppdatert 27.03.2010 kl 19:37

Tips en venn på e-post:


GITARKONSENTRASJON. Mads Eriksen tv.), Chris Thompson og Frank Hovland. Foto: Mette Bleken

Stjernerock i Odda


Chris Thompson i storslag og et Mads Eriksen band i toppform gav 200 publikummere på Hardanger hotell frysninger. Her var gamle rocke-hits på rekke rad, ispedd nye låter. Og bakom sang Mannfred Mann’s Earth band der Thompson var mangeårig vokalist. 70-talls-rocken var definitivt tilbake.

Konserten var rå. Det var lyd, det var 70-tall det var tekster, det var stemning. Publikum var med fra første riff til siste tone. Mange lukket øynene og lot seg føre musikalske tiår tilbake.

Mads Eriksen har oppnådd anerkjennelse i store deler av verden for sin virtuositet og for en allsidighet som spenner fra knallhard rock til fløyelsmyk klassisk musikk. Sammen med sine supermusikere Steinar Krokstad (trommer/perc.), Frank Hovland (bass) og Gunnar Bjelland (synth/tangenter) fikk Hardanger-publikumet en oppvisning i musikalitet, rock og perfeksjon.

Kveldens gjesteartist Marie-Elise Lindskog viste at det ikke bare er Sarah Brightman som kan synge vakre duetter med den råe Chris Thompson. Lindskog hadde rocka image denne kvelden, som en kontrast til den vakre sangen ”I will be with you”. Thompson og Lindskog kledde hverandre, både i stil og stemmeprakt.

Blueslaget lokst utøve skal ha stor takk for at de fikk rockeren Thompson og Mads Eriksen band til Odda. Både bluesentusiaster, rockere og publikum i andre musikalske båser, fikk en stor konsertopplevelse fredag.

På forsiden nå


Ber folk sjå etter spor

Politiet meiner at nokon kan vera ute og rekognosera i regionen.

Politiet åtvarar folk:

Åtvarar mot svindel

- I denne runden er det ein person som har gitt ut informasjon, og svindlarane fekk logga seg på PC-en, seier politioverbetjent Bodil S. Nakkerud.

Send oss dine vinterbilete

Det er framleis vinter, og HF vil gjerne sjå korleis du har det. Merk dine bilete med #hfvinter på Instagram eller last dei opp her.

Tek opp villrein og turisme

Turisme og villreinen sin arealbruk er eit av mange tema når Hardangervidda villreinutval inviterer til vårmøte.