...
Magnus Wolff Eikrem er blant eliteseriens heteste salgsobjekter. Foto: Anders Hoven , Digitalsport

Flere følger Eikrem

Molde (ANB-NTB): Borussia Mönchengladbach er blant klubbene som følger Moldes midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem.

Publisert 25.04.2012 kl 17:16 Oppdatert 25.04.2012 kl 18:20

Tips ein venn på e-post:

21-åringen er blant eliteseriens heteste salgsobjekter. Romsdals Budstikke vet at blant andre Borussia Mönchengladbach, Hannover og Stoke var representert med speidere på Stavanger stadion forrige mandag, da Eikrem ikke spilte fordi han ble skadet dagen i forveien.

Også nederlandske og belgiske og klubber skal være nysgjerrige på Eikrem. Mot Lillestrøm var Brugge og Genk representert med speidere.

På tribunen satt også den ugandiske FIFA-agenten Tony Awor som representerer et firma i London.

Borussia Mönchengladbach har fulgt 21-åringen over tid. Tyskerne skal være fristet av tanken på Eikrem som makker med Håvard Nordtveit på midtbanen i Bundesliga.

Klubbens skandinaviske speider, den tidligere danske landslagsspilleren Ove Flindt-Bjerg, har sett Eikrem flere ganger.

– Han er en god spiller, det kan jeg si. Men jeg kommenterer ikke hvilke navn vi følger, sier Flindt-Bjerg til Romsdals Budstikke.

– Interessen rundt en av Norges beste spillere er enorm. Det står europeiske klubber i kø for å sjekke ut Magnus, fra forskjellige ligaer. Telefonen ringer hele tida, sier spillerens agent Jim Solbakken.

Magnus Wolff Eikrem selv har et avslappet forhold til spekulasjonene rundt hans egen framtid.

– Jeg tenker ikke på dette i det hele tatt, i Manchester United var jeg vant til at det var folk og speidet hele tida. Jeg har spilt i verdens største klubb, så jeg går uansett ikke hvor som helst, sier Eikrem.

Han bedyrer at han mest av alt vil vinne flere titler med Molde, og tviler på at noe skjer i sommer.

– Spekulasjoner vil det alltid være. Mitt mål er å gjøre Molde til et enda bedre lag, og spille enten mesterliga eller europaliga til høsten, sier Magnus Wolff Eikrem. (ANB-NTB)

På framsida no


...

Truslar og skadeverk

Bråkete gjest på Vertshuset.

...

En hyllest til Ronnie James Dio

Odda Rockeklubb står som arrangør når paDIOna gjester Iris Scene førstkommende lørdag. Publikum kan forvente seg klassikere som «Holy Diver» og «Heaven And Hell».

...

Hedrer Alf Prøysen i Odda

Fredag markerer Odda bibliotek Alf Prøysen som ble født for 100 år siden.

...

Albert Petersson minnet

I dag er det nøyaktig 100 år siden industrimannen Albert Petersson forsvant sporløst. I formiddag ble Petersson æret under en markering i parken der minnebautaen som ble reist i 1916 står. Ordfører John Opdal avduket en minneplate som forteller om Peterssons store betydning for utviklingen av det moderne Odda. Tilstede var fire av Peterssons slektninger.