... ...
Klikk for å aktivere kartet
+
-

Kilde: Statens Kartverk/Geodata AS

Alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann ble alvorlig skadd i en MC-ulykke på fylkesvei 721 i Bjugn kommune i Sør - Trøndelag natt til torsdag.

Publisert 02.08.2012 kl 13:20 Oppdatert 02.08.2012 kl 13:37

Tips ein venn på e-post:Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.04. Mannen kjørte lett motorsykkel og kolliderte med autovernet. Han ble sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset opplyser torsdag formiddag at mannen er alvorlig skadd.

– Han tok selv kontakt med AMK og fortalte at han lå i veibanen uten å kunne røre på seg. Han sa han hadde mistet følelsen fra hoftene og nedover, forteller operasjonsleder Curt Ivar Røhmen i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ikke mistanke om rus i forbindelse med ulykken. Hvor alvorlige skader den unge mannen har pådratt seg, er ikke avklart. (ANB-NTB)

På framsida no


...

Alle ressurser ved sjukehuset måttes tas i bruk under ulykkeskveld

Bemanningen ved Odda sjukehus har i sommer vært noe lavere enn normalt på grunn av ferie-avvikling. Kombinert med flere innleggelser som følge av ulykker har det vært hektisk for de ansatte.

...

Stenger Skjeggedalsvegen

Odda Energi skal kjøre opp tre svære transformatorer fra Tyssedal til Skjeggedal, men håper å unngå kollisjon med Trolltunga-turismen.

...

Jentene kom til kvartfinale

Odda jenter 16 i 7-fotball har levert gode kamper under Norway Cup. Laget vant 1-0 mot Ibestad i 16-delsfinalen. Og slo torsdag Spjelkavik fra Ålesund i 8-delsfinalen. Men i kvartfinalen ble det tap.

...

Klar for ekstremhelg

Til helga er det duka for utfordrande ekstremsport i Eidfjord igjen.