... ...
Klikk for å aktivere kartet
+
-

Kilde: Statens Kartverk/Geodata AS

Alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann ble alvorlig skadd i en MC-ulykke på fylkesvei 721 i Bjugn kommune i Sør - Trøndelag natt til torsdag.

Publisert 02.08.2012 kl 13:20 Oppdatert 02.08.2012 kl 13:37

Tips ein venn på e-post:Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.04. Mannen kjørte lett motorsykkel og kolliderte med autovernet. Han ble sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset opplyser torsdag formiddag at mannen er alvorlig skadd.

– Han tok selv kontakt med AMK og fortalte at han lå i veibanen uten å kunne røre på seg. Han sa han hadde mistet følelsen fra hoftene og nedover, forteller operasjonsleder Curt Ivar Røhmen i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet har ikke mistanke om rus i forbindelse med ulykken. Hvor alvorlige skader den unge mannen har pådratt seg, er ikke avklart. (ANB-NTB)

På framsida no


...

- En veldig urban bystruktur

Handelsnæringen i Odda ønsker å fremstå som sprekere enn før og har investert 250 000 kroner i omprofilering- og fornyingsarbeid.

...

Usikker på neste fiskesesong

Skadane på laksetrappa i Opo er store, men før ein kan starta reparasjonane må ein finna ut kven som er eigar.

Klar for nye utfordringer

...

Jan Tore Hamnøy slutter som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Haugesunds Avis og som regiondirektør for Amedia på Haugalandet. Dermed får Hardanger Folkeblad ny styreleder.

...

Ikkje positivt for Røldal

Fylkesmann Lars Sponheim er tydeleg på at Odda kommunestyre sit med all makt når det gjeld spørsmålet om Røldal og grensejustering fram til utgangen av 2016.